Kontakt Livio Umeå

Om akuta besvär uppstår under helg eller jul/sommarstängning hänvisar vi er till akutsjukvården eller att ringa 1177 för rådgivning då Livio Umeå tyvärr inte har resurser till jourverksamhet.

Post/Besöksadress:
Livio Umeå
Lasarettsbacken 7
907 46  Umeå

Besök
Mottagningen är öppen för tidsbokade besök:
Måndag till fredag kl 07.30 – 16.00

Kom ihåg att avboka din/er tid så snart som möjligt, dock senast dagen innan, för att undvika debitering för uteblivet besök. Vi försöker ge dig en ny tid snarast möjligt.

Vid akut sjukdom eller annat förhinder på dagen för frysembryoåterföring – ring till på telefonnummer 090- 200 95 70 kl 07:00 så att tiningsprocessen av embryo/n inte påbörjas. Meddelandet kan lämnas även när telefonen är stängd.

Söker du ditt ursprung och är född efter 2002, anmäl med bank-id via 1177 på Livio Umeå. Är du född före 2002 hänvisar vi till barnlöshetsteamet i Skellefteå tel 0910-771515. Vi kan ta emot ditt ärende när vi normalt har öppet, ej under jul- och sommarstängning.

Telefon
Du når oss på 090- 200 95 70.
Våra telefontider är:
Måndag – fredag kl 07.40 – 15.20.

Vårdguiden 1177

Nu går det bra att kontakta oss via Vårdguiden 1177. Där kan du bland annat förnya recept eller beställa intyg.

Hitta till oss
Livio Umeå ligger på Lasarettsbacken 7 och det ligger i närheten av hotell Björken.

Att tänka på innan du besöker Livio Umeå med bil
Under vissa tider på dygnet kan det vara svårt att hitta parkeringsplatser på universitets/sjukhusområdet i Umeå. Att åka lokaltrafik är därför ett bra alternativ. Måste du ta bilen, tänk då på att åka i god tid före ditt besök.

 

Hjälp oss på Livio att bli bättre!

Vårt mål är att du ska få den bästa tänkbara vården utifrån dina individuella, medicinska förutsättningar och alltid med ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått hos oss är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta det.

Du kan lämna dina synpunkter i formuläret och du kommer att få återkoppling senast nästkommande arbetsdag.